logo
Pent Luxury Set 1

STAR FITNESS

Star Fitness prati, razvija i povezuje modernu fitness i sportsku industriju sa suvremenim načinom vježbanja, bilo da se radi o rekreativcu ili profesionalnom sportašu.
Star Fitness je jedinstvena tvrtka u regiji koja distribuira, zastupa, prodaje te održava i servisira opremu i proizvode vrhunskih svjetskih proizvođača iz područja cjelokupnog fitnessa i sportske rekreacije.
Svakom klijentu osiguravaju potpunu uslugu od ideje do realizacije, obuhvaćajući projektiranje, dizajniranje i savjetovanje kod oblikovanja i pokretanja prostora za vježbanje, kako privatnih tako i komercijalnih objekata - vile, kuće za odmor, ljetnikovci, garaže, depandanse, svi turistički objekti (hoteli, kampovi, glamping objekti i slično), te unapređenje i modernizaciju postojećih sportskih i fitness centara.


Iskustvo dulje od 25 godina te stotine uspješno realiziranih projekata i zadovoljnih klijenata potvrda su garancije kvalitete svih usluga.
Paleta proizvoda obuhvaća svu tržišnu dostupnu i postojeću fitness opremu i rekvizite za unutarnji vanjsku primjenu, od raznolike i suvremene kardio opreme, trenažera snage, slobodnih utega i fitness konstrukcija, kao i cjelokupni asortiman sportskih i fitness podloga.

clock

Radno vrijeme

  • Radnim danima 08:00:17:00
  • Vikendom po narudžbi
address

Kontakt