logo
ND4 7749

POLIKLINIKA MILOJEVIĆ

Dugogodišnje iskustvo, tim vrhunskih profesionalaca i najmodernija oprema, ono je što Polikliniku Milojević čini jednom od najpoznatijih anti-aging poliklinika u široj regiji. Posvećeni su radu na području estetske medicine i estetske kirugije te su prva poliklinika u Hrvatskoj specijalizirana i posvećena vrhunskoj nekirurškoj estetskoj medicini. Vrata svoje nove poliklinike upravo su otvorili u Centru Kaptol te time omogućili svojim klijentima i klijenticama da u samom centru metropole, u modernom ozračju starog Zagreba istraže paletu vrhunske usluge.

Poliklinika Milojević utemeljena je još 2011. godine, kao sestrinska poliklinici „Milo Clinic“ u Londonu i od tada je tim vrhunskih stručnjaka usavršio najsuvremenije metode i tehnologije u području estetske medicine.
Upravo iskustvo i znanje tima dr. Milojevića, ono je što će svakog klijenta ili klijenticu ostaviti zadovoljnima postignutim rezultatima.

Starenje je proces koji ne možemo zaustaviti, ali ga možemo usporiti, „vratiti kazaljke na satu“, a svoj ćete novi osvježen izgled ostvariti baš onako kako ste zamislili. Naime, individualnim pristupom i uz najmodernije metode, stručni tim poliklinike prilagodit će sve tretmane željama klijenata i klijentica. Osim kirurških zahvata, izvode se i nekirurški estetski zahvati za sve one čija je filozofija „manje je više“. Misija tima poliklinike je pružiti što prirodniji izgled u okvirima ljepote kako biste ostali vjerni sebi i osjećali se zadovoljno i samopouzdano.

Pogodnosti

Spektakularna nova poliklinika Milojević

Poliklinika Milojević, najsuvremenija anti aging poliklinika u regiji, od nedavno vas očekuje na novoj adresi.

U sklopu novoobnovljenog Centra Kaptol smjestila se beauty oaza, koja može konkurirati najljepšim svjetskim klinikama. Prostor je to koji odiše elegancijom, a u kojem se znanje i iskustvo kako vrhunskih liječnika tako i medicinskih sestara uz najmodernija dostignuća tehnologije nalaze u službi ljepote.

Dr. Nikola Milojević, liječnik koji donosi svjetske trendove na tržište regije, istinski zaljubljenik u estetsku medicinu i pionir navedene grane medicine na ovim prostorima, ali i šire, otvorio je vrata svoje nove Poliklinike, a ideja je bila stvoriti ekskluzivni i jedinstven prostor, koji će na najbolji način prezentirati duh poliklinike i dr. Milojevića.

clock

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak 08:00 -20:00
  • Utorak 08:00 -20:00
  • Srijeda 08:00 -20:00
  • Četvrtak 08:00 -20:00
  • Petak 08:00 -20:00
  • Subota 09:00 -14:00
  • Nedjelja zatvoreno
address

Kontakt