logo
Orlando Final Banner

ORLANDOFIT FITNESS KAPTOL

Bili rekreativci ili se profesionalno bavite sportom, a podrška trenera i stručno osoblje,
kao i moderna oprema prilagođena potrebama raznih vježbi su Vam na prvom vam mjestu, OrlandoFit Fitness centar je pravi izbor za vas. Svoju uslugu prilagodit će početnicima, amaterima, profesionalnim sportašima, ali i osobama kojima je potrebna rehabilitacija nakon ozljeda.

Individualan pristup svakom vježbaču, testiranje i procjena stanja u kojem je vaše tijelo, program treninga koji je dizajniran prema osobnim potrebama te koji uključuje jelovnik i dodatke prehrani pokazuje profesionalnost, kvalitetu i znanje koje OrlandoFit nudi u Centru Kaptol. Cijeli prostor je podijeljen u zone pa tako možete vježbati u gym,
cardio, zoni funkcionalnog treninga, dvorani za grupne programe, a mali predah pronađite uz kavu u lounge baru ili uz odličan izbor proteinskih napitaka, energetskih pločica i drugih dodataka prehrani.

Volite li više individualne treninge uz podršku osobnog trenera ili ste više tip koji voli društvo dok vježba, OrlandoFit treneri pronaći će pravu opciju za vas. Zumba, yoga, pilates, fat burn conditioning, vježbe za trudnice, pripreme za skijanje, vježbe prilagođene umirovljenicima, cardio ili Orlando military drill - oblikujte tijelo, opustite glavu i potaknite pozitivne misli. Sve što vi trebate je pokrenuti se, ostalo prepustite stručnim trenerima i vrhunskoj opremi OrlandoFit Fitnessa u Centru Kaptol.

Vidimo se na sljedećem treningu!

Naših 25 godina iskustva najveće su mjerilo kvalitete!

clock

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak 07:00 - 22:00
  • Utorak 07:00 - 22:00
  • Srijeda 07:00 - 22:00
  • Četvrtak 07:00 - 22:00
  • Petak 07:00 - 22:00
  • Subota 08:30 - 20:30
  • Nedjelja 15:30 - 20:30
address

Kontakt