logo
Untitled 13

LE CLINIC

Stomatološka klinika Le Clinic je oaza zdravlja za vaše zube koja će vam pružiti lijep i zdrav osmijeh o kakvom oduvijek sanjate.

Uz visoku estetiku osmijeha, ova će vas klinika ugodnog i relaksirajućeg ambijenta osvojiti i svojim holističkim pristupom oralnom zdravlju. 


Le Clinic na jednom mjestu ima sve što je potrebno za prekrasan novi osmijeh: specijaliste dentalne protetike, ortodoncije i kirurgije, RTG odjel, modernu kiruršku salu koja omogućuje oralno kiruške zahvate u sedaciji.

 

Naša je misija vratiti vam osmijeh na lice. I to onaj o kakvom oduvijek sanjate. Stvaramo osmijehe koje volite, a temeljimo ih na visokoj stručnosti, profesionalnosti, iskustvu, stalnom educiranju, uz individualan pristup i posvećenost svakom pacijentu. Za osmijeh koji nećete skidati s lica koristimo suvremenu tehnologiju i najbolje dentalne materijale. Motivacija nam je vaše zadovoljstvo i sreća, a najveća nam je nagrada viša kvaliteta vašeg života, s više druženja i više smijeha. Poklonite i vi svoje povjerenje našem stručnom timu i prepustite nam brigu o svom dentalnom zdravlju. Učinit ćemo sve kako biste imali lijep i zdrav osmijeh.

clock

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak, utorak i srijeda 13:00 -21:00
  • Četvrtak i petak 9:00 - 17:00
address

Kontakt