logo
Dm

DM

Širok asortiman neophodan za svako kućanstvo koji vam priprema dm garancija je brze, jednostavne i ekonomične kupovine. Na jednom mjestu pronađite sve za dom, obitelj te osobnu njegu i zdravlje. Uz bogat izbor preparativne kozmetike i higijenskih potrepština opremite se artiklima renomiranih marki i kvalitetnih trgovačkih brendova po fantastičnim cijenama. Osobna njega pružit će vam pravi kućni spa doživljaj uz dobar izbor šampona, regeneratora, sapuna, gelova za tuširanje te krema i losiona. U svojim beauty rutinama svakoga dana uživajte uz kvalitetnu dekorativnu kozmetiku – ruževi i sjajila za usne, tekući i puderi u kamenu, maskare i sjenila sastavni su dio kolekcije beauty i make up proizvoda.

 

Higijena i čišćenje doma još je jednostavnije uz pregršt proizvoda koji vas čekaju na policama dm-a, a bogat asortiman olakšat će vam svakodnevne aktivnosti poput čišćenja, pranja rublja, pohrane namirnica i brojnih drugih zadataka. Pri odabiru posebnu pažnju obratite na sastav i metodu proizvodnje – prilikom plasmana artikala dm vodi računa da svojim kupcima omogući izbor proizvoda proizvedenih uz poštivanje suvremenih standarda proizvodnje.  Upravo to je posebno važno birate li proizvode za bebe i djecu. Uz bogat dm-ov asortiman s potpunim povjerenjem birajte pelene, vlažne maramice, dječju hranu, kozmetiku i sve što je svakodnevno potrebno najmlađim članovima vaše obitelji.

 

Uz ekonomične robne marke, program vjernosti i učestale akcije i posebne ponude dodatno uštedite, a kupovinu obavite brzo i na jednom mjestu.

clock

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak 09:00 - 21:00
  • Utorak 09:00 - 21:00
  • Srijeda 09:00 - 21:00
  • Četvrtak 09:00 - 21:00
  • Petak 09:00 - 21:00
  • Subota 09:00 - 21:00
  • Nedjelja 09:00 - 15:00
address

Kontakt