logo
Bonkulovic FINAL

BONKULOVIĆ DELKATESE

 Najizbirljiviji sladokusci i veliki gurmani s razlogom redovito posjećuju Bonkulović Delikatese. Jedinstvena ponuda već je godinama prepoznata od strane mnogobrojnih zadovoljnih kupaca koji se u svoju omiljenu prodavaonicu vraćaju neovisno o tome pripremaju li omiljene obroke ili daruju drage prijatelje. Smještena u Centru Kaptol, trgovina Bonkulović Delikatese sam vrh ponude delikatesnih proizvoda iz raznih krajeva svijeta. Priuštite si neodoljive gastro užitke i istražite nevjerojatnu ponudu hrane i pića koju će vam, prilikom svakog posjeta, rado prezentirati ljubazno osoblje trgovine.

 

Birajte između više od 2500 različitih proizvoda iz brojnih kategorija, a osim osobnih favorita kojima ćete se uvijek rado vraćati, Bonkulović Delikatese redovito će vam ponuditi i zanimljive novitete. Neovisno o tome preferirate li slatke ili slane delicije, oduševit će vas daleko poznata ponuda delikatesnih narezaka i sireva, vrhunskih svjetskih čokolada, kolača i slastica, bogata lista vina domaćih i stranih vinara te žestoka domaća i strana pića. Vlastita jela obogatite začinima, umacima i uljima koja će im dati poseban, još bogatiji okus, a nešto iz prehrambenog asortimana uvijek možete odabrati i za poklon obitelji i prijateljima. Osim prehrambenog asortimana, istražite i ponudu posuđa i noževa vrhunske izrade marki Staub, Riedel, Mauviel i Kai.

 

Jednostavno i brzo odaberite i poklone, neovisno radi li se o korporativnom darivanju ili birate nešto osobniji poklon voljenima. Predloženi paketi ili set po vašoj želji – izbor je na vama. Posjetite Bonkulović Delikatese i uživajte u primamljivim okusima i mirisima.

clock

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak 09:00 - 21:00
  • Utorak 09:00 - 21:00
  • Srijeda 09:00 - 21:00
  • Četvrtak 09:00 - 21:00
  • Petak 09:00 - 21:00
  • Subota 09:00 - 21:00
  • Nedjelja 09:00 - 15:00
address

Kontakt