logo
Andrews Baby 1 Final

ANDREWS BABY COMPANY

Andrews Baby Company trgovina sa svojom je ponudom, u srcu Zagreba, prisutna još od 2011. godine. Na popularnoj lokaciji Centra Kaptol djeci, roditeljima, bakama i djedovima, te svima onima koji žele darovati djecu i bebe pruža velik izbor kvalitetnih i funkcionalnih artikala. Kako bi svojim posjetiteljima omogućila brzu, jednostavnu i pristupačnu nabavku, Andrews Baby Company trgovina na jednom mjestu nudi opremu za djecu kojoj su neke od glavnih odlika jednostavnost, vrhunska kvaliteta te suvremeni i neodoljiv dizajn. Osim vrhunske usluge i individualnog pristupa svakom kupcu, Andrews Baby Company posebno brine da kompletna ponuda bude prilagođena najvišim ekološkim i sigurnosnim standardima proizvodnje.

 

U ponudi trgovine pronađite kompletan asortiman potreban djeci od samog rođenja. Brojni modeli kolica, autosjedalice i nosiljke pratit će vas i uljepšavati prve šetnje i putovanja. Birajte renomirane brendove poput Stokke, Bugaboo, iCandy, Ergobaby, Babyzen i BeSafe. Dječju sobu opremite neodoljivim namještajem; u ponudi trgovine čekaju vas krevetići, prematalice, komode i police, kao i prigodan tekstil – jastuci, posteljina, prostirke i tepisi. Za najzabavnije trenutke birajte kvalitetne igračke, bicikle i romobile, a želite li da odjeća i obuća vaših mališana bude funkcionalna, kvalitetna i lijepa, s potpunim povjerenjem birajte asortiman zastupljenih brendova koji će vas oduševiti omjerom cijene i kvalitete.

 

Prilikom odabira za svoje najmilije ne pristajte na ništa manje od vrhunske kvalitete i dizajna – upravo vam to nudi trgovina Andrews Baby Company.

clock

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak 09:00 - 21:00
  • Utorak 09:00 - 21:00
  • Srijeda 09:00 - 21:00
  • Četvrtak 09:00 - 21:00
  • Petak 09:00 - 21:00
  • Subota 09:00 - 21:00
  • Nedjelja 09:00 - 15:00
address

Kontakt