logo
Et Cetera 2 FINAL

Et Cetera Lifestyle Store

Tražite li inovativne, moderne i luksuzne komade namještaja kojima biste ukrasili dom, Et Cetera Lifestyle Store vaše je idealno odredište. Birajte elemente poput brojnih arhitekata i dizajnera interijera koji i sami rado zavire u ponudu poslovnice u potrazi za inspiracijom ili idealnim komadima kojima će savršeno ostvariti svoju viziju i prenijeti je u prostore klijenata. U ponudi salona čeka vas asortiman rezidencijalnog i vrtnog namještaja, sanitarija, kupaonskog namještaja, keramike, rasvjete, ambijentalnih mirisa, tepiha, tapeta, ekskluzivnog posuđa te raznih dekorativnih predmeta. Sve navedeno odlikuje poseban vizualni identitet koji sami osnivači vole nazvati stilski fusion. Uvjerite se i sami kako moderna estetika i suvremeni dizajn može savršeno funkcionirati u kombinaciji s mnogim povijesnim stilskim karakteristikama što uređenje i pristup prostoru čini pomalo eklektičnim i samim time inspirativnim i zanimljivim.

Et Cetera Lifestyle Store ekskluzivni je zastupnik prestižnog brenda Minotti, a u kategoriji namješta ja pronaći ćete i brendove Knoll, Gervasoni, Meridiani i Gubi.

Agape, Devon & Devon, Duravit, Catalano i Flaminia prestižna su imena na području sanitarija i kupaonskog namještaja, a u ponudi su i prestižni brendovi u segmentu keramike te mnogi drugi proizvođači uz čije ćete linije vrhunski opremiti ne samo domove već i poslovne prostore ili ugostiteljske objekte. Svoju viziju pretvorite u stvarnost uz nevjerojatan izbor namještaja i stručno savjetovanje.

clock

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak 09:00 - 21:00
  • Utorak 09:00 - 21:00
  • Srijeda 09:00 - 21:00
  • Četvrtak 09:00 - 21:00
  • Petak 09:00 - 21:00
  • Subota 09:00 - 21:00
  • Nedjelja zatvoreno
address

Kontakt