AKTUALNO

Stigla je nova Gant kolekcija

STIGLA JE NOVA GANT KOLEKCIJA

U trgovinu Gant stigla je nova kolekcija za jesen/zimu 2018. I ove sezone jesenski komadi oduševljavaju svojim bojama, elegantnim linijama i bogatim izborom odjeće za svakodnevni ili poslovni look.

AKTUALNO

Gossip modni studio na novoj lokaciji!

GOSSIP MODNI STUDIO NA NOVOJ LOKACIJI!

Provjerite novu kolekciju u trgovini Gossip modni studio. Trendi jesenski kaputi, hlače i drugi ključni komadi čekaju samo vas! Posjetite omiljenu trgovinu - sada na novoj lokaciji!

DOGAĐANJA

Mali plac u Centru Kaptol!

MALI PLAC U CENTRU KAPTOL!

U jesensku nabavku dođite svake srijede od 15 h do 20 h u Centar Kaptol! Na Malom placu očekuje vas pregršt zdravih i finih proizvoda malih proizvođača. Vidimo se!

KAKO DO NAS

MODNI SAVJETNIK

Palmers predstavlja urbanu jesensku kolekciju

PALMERS PREDSTAVLJA URBANU JESENSKU KOLEKCIJU

Palmers je već godinama sinonim za kvalitetu i udobnost. Za nadolazeću sezonu jesen/zima 2018., osim klasičnih, pripremio je i modele u nešto urbanijem tonu. Jesensku kolekciju donjeg rublja za nju i njega te spavaći program, odlikuju elegantni krojevi i vrhunski materijali.

MODNI SAVJETNIK

Udobni večernji trenuci uz Palmers

UDOBNI VEČERNJI TRENUCI UZ PALMERS

S dolaskom jeseni i hladnijeg vremena ponovo posežemo za spavaćicama, pidžamama i kućnim ogrtačima, a bogat izbor modernog spavaćeg i kućnog programa pronaći ćete u novoj kolekciji brenda Palmers.

AKTUALNO

Radno vrijeme tijekom adventa

RADNO VRIJEME TIJEKOM ADVENTA

Dragi posjetitelji, tijekom adventa trgovine Centra Kaptol bit će otvorene. Vidimo se svake nedjelje u prosincu od 9 do 20 h!